Az MMT tagja, Dr. Gutassy Attila hézagpótló műve, a „Megfelelőségértékelés és termékbiztonság” című könyve, amely a TÜV Rheinland InterCert gondozásában jelent meg.

A 412 oldalas mű a teljes kérdéskört tárgyalja 22 fejezetben, az alapoktól a konkrét példáig. Ajánljuk a könyvet minden érintettnek, akár tankönyvként is, de az érdeklődők is szélesíthetik ismereteiket az élvezetes stílusban megírt műből.

Tagjaink és olvasóink az alábbi megrendelőlap felhasználásával kedvezményes áron juthatnak hozzá az új könyvhöz.

Egyéni tagunk Dr. Gutassy Attila a fiával, Gutassy Nimród Ferenccel több könyvet is készítettek, közülük az első volt a Minőségmenedzsment mindenkinek című, amely elnyerte 2017 évi Magyar Minőség szakirodalmi díjat

A két szerző 2019-es könyve a “Környezettudatosság és energiahatékonyság” részletes ismertető a következő oldalon. Megrendelhető a kiadónál.

Az első díjnyertes könyvük megrendelhető, illetve megvehető a kiadónál:

Második 2018-ban megjelent könyvük: a Minőségmenedzsment a gyakorlatban. elérhető a kiadónál.


Tagunk Fehér Norbert magánkiadásában megjelent könyve: A Lean Six Sigma folyamatfejlesztés kézikönyve. Elérhető a szerző oldalán. Könyvismertető.


Jogi tagunk az Infobiz kft. sokáig működtette a MinőségDoktorok.Hu honlapot, számos szakmai írással, bloggal, stb.

Ezzel a honlapjukkal Magyar Minőség Portál 2008 Díjat nyertek.

Úgy döntöttek, hogy megszüntetik ezen honlapjukat 2016 év elejével. Viszont miután olyan sok jó és hasznos írás volt benne, így azok nagy részét összeszedték egy dokumentumba.  Ez a dokumentum a minőségirányítás és az információbiztonság gyakorlati, vállalatoknál megjelenő témáit, problémáit tárgyalja, és ott próbál útmutatást adni.

A benne lévő írások mind megjelentek már az Interneten a MinőségDoktorok.Hu honlapon, szabadon hozzáférhetően, ezért itt is szabadon elérhető Dr. Horváth Zsolt és a szerzőtársai Harrer Ágnes, Gönye Zoltán, Oláh Tamás jóvoltából.

Az ott felgyűlt tapasztalatok alapján készült anyagokat, a szakmának így adják közre.

Köszönjük, hogy ránk gondoltak a megjelenés helyeként.

Letölthető innen.


Egyéni tagunk Prof. Dr. Turcsányi Károly Minőségelmélet és -módszertan című könyve megjelent a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kiadásában.

Ingyenesen elérhető innen!


ELSŐ MAGYAR LEAN SZÓTÁR

Ingyenesen letölthető innen