Magyar Minőség elektronikus folyóirat

Társaságunk havi folyóirata, a Magyar Minőség elektronikus folyóirat 2019-ben  a XXVIII. évfolyamába lépett.

A lap 2007. decemberéig nyomtatásban jelent meg, de a nyomdai előkészítés „elektronikus résztermékeként” 2001. júliusától doc, majd 2003. májusától pdf formátumban felkerült internetes portálunkra is.

Folyóiratunk 2008. januárjától elektronikus kiadványként jelenik meg.
HU ISSN 1789-5510 (Online) ISSN 1789-5502 (CD-ROM)

Megjelenik minden hónap első szerdáján. Kivéve a augusztusi számot, amely a szeptemberivel közösen szeptember első szerdáján jelenik meg.

Célja változatlan: szakmai információval ellátni olvasóit és ezzel minél szélesebb körben terjeszteni a minőségkultúrát. A papír alapú kiadvány kötöttségei nélküli, újszerű elektronikus formanyelvi lehetőségeket fokozatosan, a lehető legnagyobb mértékben igyekszünk kiaknázni.

A lap régebbi számai portálunkon nyilvánosak, a legutolsó 12 hónap kiadványai azonban csak védett oldalon érhetők el.

A lapunkat egyéni tagjainknak megküldjük e-mailben. A jogi tagjaink munkatársai a tagsági feltételekben meghatározott számú példányt kapnak e-mailben. Tagjaink és a jogi tagok kijelölt munkatársai a honlapunk zárt részén keresztül érhetik el a legfrissebb számokat.

Reméljük nem csak olvassa a Magyar Minőséget, hanem segít is a szakmai ismereteinek a megosztásával. A menedzsment és a minőségügy témakörébe tartozó cikkeket szívesen megjelentetünk. Kérjük az alábbi útmutatóban leírtakat követve elkészült cikkeiket küldjék el a főszerkesztőnknek az ujasag @ quality-mmt.hu email címre.

Útmutató a Magyar Minőség folyóiratban megjelenő cikkek szerzőinek.

A Magyar Minőség folyóirat megrendelése, előfizetése:

A kiadványt e-mailben megküldjük, vagy a CD és a postázás költségének a megfizetésével történő előfizetés esetében postázzuk CD-n. Az előfizetési díj 2019-ben sem változott.

Az előfizetés alapára: 8.200,- Ft + 27% ÁFA/év

A CD költsége (előfizetésen felül): 5.900,- Ft + 27% ÁFA/év

INTRANET licence díj: egyedi megállapodás alapján

Megrendelő (pdf űrlap) lap. Kérjük töltse le, nyomtassa ki és aláírva küldje vissza.

HIRDETÉSI LEHETŐSÉGEK a Magyar Minőség elektronikus folyóiratban.

Az egy évnél régebben megjelent jelszó nélkül elérhető számok