Az a nap, amikor az egész világ az adományozásért fog össze.

Az #AdakozóKedd – nemzetközi nevén #GivingTuesday – egy globálisan terjedő mozgalom, melynek célja hogy legyen egy nap, amikor minden az adományozásról, a jótékony cselekedetekről, és ezek ünnepléséről szól. A kezdeményezést a Black Friday és a Cyber Monday ellensúlyozására hívták életre Amerikában azért, hogy az embereket a nagy vásárlások időszakában arra buzdítsák, hogy odafigyeljenek egymásra, az elesettekre, a hátrányos körülmények között élőkre, és adományokkal másoknak is segítsenek, örömet okozzanak.A NIOK Alapítvány 1994 óta, azaz immár 23 éve foglalkozik azzal, hogy segítse és fejlessze az adományozást, a civilszervezetek támogatását, és ehhez számos projektet, kampányt hívott már életre. A hazai kampány központi honlapja az #AdakozóKedd, ahol mindent megtudhat a mozgalom hazai eseményeiről.Idén 2018. november 27. #AdakozóKedd napja.

Társaságunk idén csatlakozik a hazai kezdeményezéshez. A társaságunk kampányát a XXVII. Magyar Minőség Hét rendezvényen hirdettük meg.

Oktató videó sorozat elkészítése

Azért, hogy fogyasztható formában tudjunk több hasznos információt nyújtani az érdeklődőknek. Az #AdakozóKedd során gyűjtést indítunk oktató videó sorozat elkészítéséhez.

Az összegyűjtött összeget elkülönítve kezeljük, és a felhasználásáról a honlapunkon részletesen beszámolunk majd. Ugyan innen lesz elérhető az elkészült anyag is.

Az összegyűlt összegről beszámolunk. A gyűjtés az #AdakozóKedd napján 2018. november 27-én kezdődik, és 2018. december 10-ig tart.

Kérjük a felajánlásaikat a Magyar Minőség Társaság Budapest Bank Zrt.-nél vezetett 10102086-09649202-00000008 számlájára utalják át, a megjegyzés rovatba feltétlenül írják be, hogy #AdakozóKedd. Ha csekket kér írjon titkarsag@quality-mmt.hu e-mail címre.

Nem csak anyagi hozzájárulást várunk, jelentkezhetnek önkéntes segítők is a kampány céljainak megvalósításához a titkarsag@quality-mmt.hu e-mail címen.

Befejeződött az első #AdakozóKedd kampányunk.
A meghirdetett adománygyűjtésünk során összesen 110.000 Ft adomány érkezett. Ezzel az összeggel megkezdjük a tervezett videó sorozat első részének az előkészítését, a jövő év első negyedében jelentkezünk az eredménnyel.

Frissítve: 2018. december 12.