30 áv ünneplése

2021-ben 30 éves a Magyar Minőség Társaság! Köszönjük folyamatos támogatásukat, és reméljük, hogy végig ünneplik velünk ezt az idei évet! Az emlékek felidézéséhez a tagságot tisztelttel arra kérjük, hogy kutakodjanak fotó gyűjteményükben. Számunkra fontos lenne minél több fénykép a kezdeti időkről!

Társaságunk archívumában kevés kép akad a korai idők közgyűléseiről, rendezvényeiről. Például az 1991-es alapító közgyűlésről sem találtunk használható képeket, holott ennek most kiemelt jelentősége lenne.

Kérjük, amennyiben előkerül egy-egy fotó küldjék el nekünk! Ha a tagságból bárkinek van ötlete, hogy hol találhatunk még több fényképet, ne tartsa magában, ossza meg velünk az általa vélt vagy ismert forrást!

Végül ebben az ünnepi évben szeretnénk, ha megosztaná olvasóinkkal, hogy milyen módon találkozott a Magyar Minőség Társasággal, vagy a Magyar Minőség folyóirattal, miben segítettük szakmai munkáját, előmenetelét?

Ünnepeljen velünk úgy, hogy megosztja személyes tapasztalatait olvasóinkkal! Folyamatosan várjuk az Ön emlékezéseit, visszajelzéseit az év végéig.

Reizinger Zoltán
ügyvezető igazgató

Leave a Reply