A Magyar Minőség Társaság a tizenötödik QualiTea rendezvényét tartja.

AI megoldások a gyakorlatban: A mesterséges intelligencia alkalmazásának szükséges és elégséges feltételei

Előadók:
Molnár Ádám József – ügyvezető, AI szakmérnök – PreciSolv Kft.
Both Ádám – AI szakmérnök, adattudós – PreciSolv Kft.

Megbeszélendő kérdések:

Az előadás célja, hogy bemutassuk, hogyan alkalmazhatják a vállalatok a mesterséges intelligenciát a gyakorlatban, valamint, hogy annak milyen (elő)feltételei vannak.

Elsőként néhány gondolattal kitérünk az AI történetére, illetve arra, hogy milyen irányba tartunk jelenleg. Az előadásban szó lesz még az üzleti/ipari alkalmazási területekről, mint például az ügyfélszolgálat (pl. chatbot), marketing (pl. idősorelemzés, ajánlórendszer pl. netflix), logisztika (pl. kereslet-előrejelzés), minőségügy (pl. ügyfélpanaszok) és egyéb hasznos megoldásokról.

Kitérünk a sikeres AI bevezetéséhez szükséges feltételekre, hangsúlyozzuk a megfelelő adatminőség, technológiai infrastruktúra és szaktudás fontosságát. Bemutatjuk azokat az elégséges feltételeket is, amelyek szükségesek az AI projektek sikeréhez, beleértve az üzleti célok meghatározását, pilot projektek indítását, elkészült megoldások monitorozását.

Esettanulmányokkal és valós példákkal illusztráljuk az AI gyakorlati alkalmazását különböző iparágakban, azok nehézségeivel, korlátaival együtt. Végezetül interaktív kérdések és válaszok szekcióval zárjuk az előadást, amely során tovább értekezhetünk az AI gyakorlati lehetőségeiről.

Az előző kérdéseket az előadók egy 45 perces előadásban világítják meg, majd az első benyomásokat hallgatói közreműködéssel további 45 percben megvitathatják.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött volt.

Rendezvény időpontja: 2024. június 20. 10.00-12.00

A levetített bemutató:

A rendezvény videófelvétele:

Leave a Reply