20233-11-címlap

Megjelent a Magyar Minőség 2023. novemberi száma.

A novemberi számunk két szervezet, az ISOFÓRUM és a Minőség Társaság közös munkájával jön létre és ennek tartalma mindenki számára elérhető.

Kiemelt cikkeink a Magyar Minőség 2023. novemberi szám tartalmából:

Masaaki Imai Úrra, a KAIZEN™ Institute alapítójára emlékezünk – Fábián Ida

Interjú a KAIZEN™ Institute magyarországi képviseletének egyik alapító tagjával és ügyvezető igazgatójával, Bessenyey Balázzsal

30 éves az ISOFÓRUM Egyesület – Rózsa András

2023. szeptember 21-22-én közös ünnepségen tartották meg az ISOFÓRUM Egyesület XXX. Nemzeti Minőségügyi Konferenciáját és az Egyesület megalakulásának 30. évfordulóját. A novemberi számunk a két szervezet, az ISOFÓRUM és a Minőség Társaság közös munkájával jön létre és ennek tartalma mindenki számára elérhető.

Quality of life, mint minőségi cél és eszköz krízishelyzetben – Dr. Ködmönné Pethő Henrietta

Ebben a cikkben a szerző bemutatja az életminőséget, ismerteti a minőséget életminőség fókusszal, valamint – véleménye szerint az ehhez krízishelyzetben szorosan kapcsolódó – az ISO szabványügyi szervezet által válsághelyzetben kiadott ISO/PAS 45003:2021 Munkahelyi egészségvédelem és biztonság menedzsment – Pszichológiai egészség és biztonság a munkahelyen – Irányelvek a pszichoszociális kockázatok kezelésére szabványt is bemutatja, a szabványnak a szervezetek számára jól használható részeinek ismertetésével.

Nyilvánosan elérhető a 2022. évi októberi szám.

Leave a Reply