„Lépni kell? Lépni kell!”

Hangzik a kérdés és rá a felelet a Magyar Minőség Társaság idei évi konferenciáján. Megbolydult világunkban csak kapkodjuk a fejünket, hogy milyen újabb és újabb kihívások tornyosulnak elénk. Mi emberek hajlamosak vagyunk megijedni és tétlenül sodródni az eseményekkel.

Konferenciánk során arra kívánjuk felhívni a hallgatóság figyelmét, hogy egy ilyen helyzetben amikor felmerül bennünk a kérdés vajon kell, hogy tegyek valamit? Lépjek egyáltalán? Akkor arra a válasz az, hogy IGEN! Lépni kell, mert nem állhatunk meg.

Persze jön a következő kérdés: Jó! De akkor mit tegyek?
A nap mint nap ránk zúduló negatív hírek, a háború, a COVID okozta válság és annak következményei, a különböző társadalmi problémák megoldatlansága, azt gondolnánk, hogy teljes talajvesztés eredményeznek mind a cégek, mind az emberek életében.

Előadóinkkal és előadásainkkal olyan inspirációkat szeretnénk adni a hallgatóságnak, amelyek segítségével találhatnak egy-egy jó gyakorlatot, ötletet, a megoldás irányába vezető ösvényt, vagy épp olyan nézőpontot, amely teljesen különbözik az eddigiektől és az segíti át a nehézségeken.

A program összeállítása során, minket is sok olyan hatás ért, amelyre nem számítottunk, ami teljesen feje tetejére állította eredeti elképzelésünket.
Jogosan érzi azt az olvasó, hogy kissé kaotikus. Igen az, de milyen a külvilág?
Programunk alakulása, majd végleges struktúrája tökéletesen leképezi a körülöttünk örvénylő kaotikus helyzetet. Mindemellett, azt szeretnénk, ha hallgatóink találnának akár előadót, akár előadást, akár olyan témát, amely nézőpont változtatásra sarkallja őket annak érdekében, hogy
ebben a rendkívüli kihívásokkal, váratlan fordulatokkal tűzdelt időszakban is előre legyenek képesek haladni.

Tudjanak erőt, inspirációt meríteni a jövőhöz.

Szabó Mirtill
elnök

Az online rendezvény ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten látogathatják meg az érdeklődők.

A programot a rendezvény honlapján tekinthetik meg.

Leave a Reply