A Magyar Minőség Társaság minden évben meghirdeti pályázatait, amelyeket az év végéhez közeledve ad át. Az idei pályázati díjak átadására a XXVII. Magyar Minőség Hét rendezvény keretében került sor. 2018. november 6-án.

 

Átadtuk 2018. évi díjainkat

A Magyar Minőség Háza 2018. pályázat célja a hazai, kiemelkedő minőségű termékek, fejlesztések és szolgáltatások népszerűsítése, a fogyasztók tájékoztatásának elősegítése.

Azon termékkel/szolgáltatással lehetett pályázni, melynek jellemzői:
– Magyarországon fejlesztették, állítják elő, vagy/nyújtják,
– minőségjellemzői kiemelkedők,
– minőségük egyenletes, mert a termék előállítása/a szolgáltatás tanúsított minőségirányítási rendszerben folyik, vagy az egyenletesség egyéb módon bizonyítható,
– a termék előállítása és felhasználása/a szolgáltatás környezetkímélő.

A díjat 1996-ban alapította a Társaságunk, eddig 287 pályázó nyerte el a díjat. Az idén három nyertes pályázat díjátadására került sor.

Nyertesek és díjazott termékeik/szolgáltatásaik:
Cégmenedzser Szoftver Kft. – Cégemendzser Szoftver
Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. – Személy és Vagyonvédelem
Szent Erzsébet Otthon – Profil kialakítása az idősgondozásban

MMHáza 2018 díjak

A Magyar Minőség eOktatás 2018. díj pályázat célja: a kiemelkedő minőségű elektronikus oktatási anyagok és a jelentős eredményeket elért alkalmazók népszerűsítése.

A díjat 2006-ban alapította a Társaságunk, eddig 9 pályázó nyerte el a díjat. Az idén kettő nyertes pályázat díjátadására került sor.

Idei díjazottak:
Balázs-Diák Kft. Ügyesedni online játéktér
Yodaforce Holding Kft. „DOBEDU online képzési módszertan vállalatok részére”

dav

A Magyar Minőség elektronikus folyóirat szerkesztősége díjazza az előző év legjobb cikkét író szerzőjét. A Magyar Minőség legjobb szerzője 2018. díjat Dr. Ányos Éva, kapta a Magyar Minőség 2017. év XXV. évfolyam februári, márciusi számában megjelent:
„Amit a folyamatok modellezéséről tudni érdemes…” című cikksorozatért.

A Magyar Minőség hosszú időn keresztül történő támogatásáért, a szerkesztőbizottságban végzett munkájáért különdíjban részesült Sződi Sándor, szerkesztőbizottsági tag, aki korábban hat éven keresztül szerkesztőbizottsági elnök is volt.

MM díjak

 

Leave a Reply