XXVI. Magyar Minőség Hét 2017.

A Magyar Minőség Társaság tavaly ünnepelte megalakításának 25. évfordulóját, az éves nagy rendezvényét idén is megrendezi.
Ezt a XXVI. Magyar Minőség Hét konferenciát 2017. június 6-7 -én (módosított időpont) tartjuk. Az idei konferencia mottója: „Az irányítási rendszer kulcsterületeinek fejlesztése.”

Az idei konferenciánkat a General Electric Power támogatja a helyszín biztosításával, továbbá a program részeként több előadással jelennek meg és lehetővé teszik a gyárlátogatást is.

Helyszín: GE Power Veresegyház, Kisrét u.1.

A program összeállítása során a konferencia szervezői arra törekedtek, hogy beszéljenek a minőség szakembereket közvetlenül érintő kérdések mellett a gyakorlatban felmerülő, kapcsolódó témákról is. Az idén az első nap témája: Menedzsment rendszerek és változások. Lesz szó a Hálózatkutatás alkalmazásáról a változás menedzsmentben, ISO 9001, 14001 irányítási rendszerek új változataira történő átállás tapasztalatairól. Ipar 4.0 gyakorlati alkalmazásáról. Érdekelt felek azonosításáról, kockázat mendzsmentről, változás menedzsmentről, emberi tényezőről. Projekt kockázatokról.

A második nap témája: : GE Power Gyárlátogatás, Technológia és minőség Ennek során lesz szó az energia hatékonyságról. ISO 50001 és energetikai szakreferens együttműködéséről, Különböző minőségtechnikák alkalmazásáról, 5S, FMEA, Halszálka…. a műhelymunkák keretében.

Az előadások az információ átadást, a műhelymunkák az ismeretek elmélyítését, a szakmai fortélyok megismerését és megbeszélését célozzák.

Program a rendezvény honlapján.

Regisztráció megkezdődött

Részvételi díjak:
Kétnapos 74.000 Ft +ÁFA
Tag – kétnapos 59.000 Ft +ÁFA
Egynapos 37.900 Ft +ÁFA
Tag – egynapos 30.900 Ft +ÁFA

Lehetőség van naponkénti külön regisztrációra.

A tagi kedvezményt igénybe vehetik az ISO9000 Fórum és az EOQ MNB tagjai is.

Szponzorokat keresünk

A Magyar Minőség Hét kiváló lehetőséget kínál a szolgáltatásainak bemutatására a Társaságunk tagjai előtt. Ha még nem gondolkodott a szponzoráción. Tekintse át ajánlatunkat!

 

 

 

Leave a Reply