A Magyar Minőség Társaság a ötödik QualiTea rendezvényét tartja.

Címe: e-Officium – napra és NAV-ra kész zöld könyvelés

A QualiTea5 rendezvényünk meghívott előadója Budur Gabriella, a Magyar Minőség Háza 2022-es díj nyertesének, az e-Officium Kft.-nek az ügyvezető tulajdonosa.

A Cég a figyelmet a hazai vállalkozói társadalomban a teljesen papírmentes zöldkönyvelési szolgáltatásával hívta fel magára. Olyan komplex és innovatív szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek, ahol a cégek végre elfelejthetik a „szatyros könyveléssel” járó kihívásokat és a könyvelőjük végre nem ellenük, hanem értük dolgozik.

Céljuk, hogy a vezetők megértsék, hogy a könyvelő az üzleti világban nem a szükséges rossz, hanem stratégiai partner. Sajnos az elmúlt évtizedekben kialakult rossz tapasztalatok már a vállalkozóknál is berögzültek és nehéz nekik elhinni, hogy van olyan könyvelő, aki pénzt is kereshet neki.

Honnan ismerhetjük fel a jó könyvelőt? Mikor NAVrakész egy könyvelés? Mi a különbség az adószakértő és a könyvelő között? Ezek azok a kérdések, amelyre választ kap január 19-én, hogy Ön is felmérhesse, hogy mennyire NAVálló a vállalkozásának könyvvezetése.

Hely: Microsoft Teams

Az online rendezvény alatt lehetőség lesz hozzászólásokra, kérdésfeltevésekre, de előre is feltehetik kérdéseiket.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Rendezvény időpontja: 2023. január. 19. 10.00-12.00

A regisztráltak a közvetítés linkjét a rendezvény előtti szerdán délelőtt kapják meg. A közvetítés platformja Microsoft Teams.

Leave a Reply