Megjelent a Magyar Minőség 2020. decemberi száma.

MM 2020 december címlap

Kiemelt cikkeink a Magyar Minőség 2020. decemberi szám tartalmából:

Szociális innováció Székesfehérváron – Horváth Gergely

Székesfehérvár Kiválósági Modelljének alapgondolatát a helyi székhelyű, hálózat- és szervezetfejlesztéssel foglalkozó civil szervezethez, a Civil Centrum Közhasznú Alapítványhoz kapcsolhatjuk. A szervezet szakemberei évek óta dolgoznak városi szintű szakmai hálózatok létrehozásában, és azok együttműködésének fejlesztésén. Az első, városi szintű hálózatuk 2009-ben jött létre, mely a szociális szolgáltató szervezeteket kapcsolta össze a jelzőrendszeri (szociális problémával rendelkező ügyfél eljuttatása a megfelelő módszerekkel, eszközökkel rendelkező szervezethez) együttműködésük fejlesztése érdekében.

Első Vállalkozáskutatási Konferencia – Dr. Szepesi Balázs

A járványhelyzet miatt online került megrendezésre az I. Vállalkozáskutatási konferencia november 6-án, az IFKA „A Magyar kkv-k működési és vezetési gyakorlatának fejlesztése” című GINOP kiemelt projektje keretében.
Az idén megalakult Vállalkozáskutatói és Elemzői Hálózat a vállalkozáskutatók megszervezését, a köztük lévő együttműködés erősítését tűzte ki célul maga elé, tevékenységének központi eleme a hagyományteremtő céllal szervezett konferencia

Egy utazó Inspirátor esszenciái – Erőss Erzsébet

A szerző az emberek fejlesztését célzó programok megvalósítása során szerzett tanulságainak főbb összefüggéseit mutatja be cikkében. Arra világít rá, a helyzetek, melyekkel találkozott munkája során, szektorsemleges lehet. Előremutató kérdései további elmélyülést, útkeresést jelölnek.
A fő kérdés, melyet körbejár: Mit lehet tenni, hogy a munkatársak bevonhatók legyenek a fejlődés kulcsát jelentő belső képzési programokba?

Folyóirat.

Nyilvánosan elérhető a 2019. évi  novemberi szám.

Leave a Reply