Tájékoztatjuk kedves tagjainkat és az érdeklődőket, hogy a Magyar Minőség Társaság egy új online rendezvény sorozatot indít el, a minőségszakemberek egymás közötti szakmai eszmecseréjét támogatandó.

A címe “Online beszélgetések a minőségről”. Ebben a formátumban lehetővé válik a virtuális csoportban való szakmai információ csere, a csoport által érdekesnek tartott témákban.

Az első ilyen online beszélgetés témája az MMT vírusjelentés 2020 augusztus eredményeiről és annak hasznosíthatóságáról beszélgetünk.

Online beszélgetések a minőségről

A következő rendezvény témáját az első rendezvény tapasztalatai alapján határozzuk meg, a szakmánk előtt álló kihívások területén.

Azért, hogy minden résztvevő kifejthesse a véleményét ebben a formában korlátozott lesz a részvételi lehetőség, úgyhogy mielőbb regisztráljon, hogy elkerüljük a félreértéseket.

Regisztrálni a rendezvény honlapunkon lehet a rendezvény linkjét a rendezvény előtti hétfőn küldjük el. A beszélgetés helyszíne a Google Meet.

A jelentkezők várólistára is kerülhetnek, ha későn regisztrálnak, ami ha valaki visszamondja valós regisztrációvá válhat, ha ez megtörténik akkor erről értesítést küldünk.

Időpontja: 2020 szeptember 10. 18.45 – 20.30

A résztvevő létszám korlátozottsága miatt, ha kiderül, hogy nem tud részt venni a rendezvényen, kérjük időben mondja le.

Leave a Reply