Olvassa a Magyar Minőséget! Keressenek a régi számok között, a jelszó nélkül elérhető oldalon. Az egyes egész évfolyamokat tartalmazó oldalakon elérhetőek a Magyar Minőség 2001-től megjelent számai. A 2001-nél korábbi számok csak papír változatban állnak rendelkezésre, a feldolgozásuk még várat magára.

Ha az oldalon, érdekes cikket találnak, a cikk feletti folyóirat nevére kattintva érhető az adott cikket tartalmazó szám. 2019-től a szám neve mellett található Download/Letöltés gombra kattintva tölthető le az adott szám.

Ahol nem nyílik meg a folyóirat, (a címe mellett a – Tartalom. – szerepel) csak a tagjaink számára elérhetőek a védett oldalon, a többiek részére még szabadon nem. Jelenleg a 2020-ban megjelent összes szám és a 2019-es számok nagy része tartozik ebbe a körbe. Az új számok megjelenésével az egy évvel korábbi számok folyamatosan elérhetővé válnak. Mindig csak az elmúlt egy év számai tartoznak a korlátozás alá.

Ha még nem a tagunk, igényelje a Magyar Minőség az elmúlt egy évben megjelent számai közül az önt érdeklőt, a titkarsag@quality-mmt.hu címre írt e-mailben, és térítés mentesen elküldjük a kért számot.

Leave a Reply