Ahogy a világon sokan, mi itthon Magyarországon a koronavírus által okozott bizonytalanság árnyékában dolgozunk. A körülmények gyorsan változnak, mindenki új kihívásokkal szembesül, otthon és a munkahelyén. Mi Önök mellett állunk. Mi itt a Magyar Minőség Társaságnál a tagjaink jólététére koncentrálunk.

Amíg Önök keményen dolgoznak a munkahelyükön, vagy otthon, mi továbbra is a fő feladatunkra koncentrálunk, hogy a Társaságunk működni tudjon. Megértjük azt, hogy az új kihívások, akadályok, amelyek a cégük és az önök alkalmazkodását kényszeríti ki, nem könnyű helyzet, mi itt vagyunk és támogatjuk az Önök minden lépését.

Akik most kezdtek otthonról dolgozni, néha azt érezhetik, hogy el lettek zárva a külvilágtól, mi ezt már régóta gyakoroljuk. Ne érezzék magukat elhagyatottnak, mi ott állunk önök mellett, még ha csak virtuálisan is. Kérjük tegyék fel kérdéseiket a Facebook oldalunkon, vagy keressenek meg direkten minket emailen, telefonon vagy a Skype-on keresztül, ha kérdésük van, vagy ha tanácsra, egy kis beszélgetésre van szükségük.

Ha nem tud elmenni este otthonról, gondoljon arra, hogy hasznosan is eltöltheti ezt az időt.
Látogassa meg a Magyar Minőség Társaság YouTube csatornáját, válogasson a korábbi évek rendezvényeinek előadásaiból.

Biztosak lehetnek abban, hogy mi mindent megteszünk, hogy a korábban tőlünk megszokott rendszerességgel halljon rólunk, és a Magyar Minőség folyóiratunkat időben megkapja.

Mindezen felül, leginkább a tagjaink, munkatársaink, előadóink, barátaink és családjaik jólléte az elsődleges számunkra.

Maradjanak egészségesek. Mondják el nekünk, hogyan segíthetünk.

Magyar Minőség Társaság.

Leave a Reply