Végzettségemet tekintve ruhaipari gépész és minőségügyi mérnök vagyok. Jelen szakmám – tanúsító szervezet vezetőjeként -, a minőségügyhöz kapcsolódik, amellyel lassan közel két évtizede foglalkozom. Az akkreditált tanúsítás világát, szakmai szempontból egy rövid tanácsadói időszak előzte meg, amelyet gyorsan felváltott egy hazai tanúsító szervezetnél betöltött tanúsítási vezetői pozíció. Ez a tanúsító szervezet a mai napig meghatározó piaci szereplője a tanúsításnak.

2010-ben váltottam, és oktatói feladatokat vállaltam az Óbudai Egyetem minőségügyi tanszékén Dr. Koczor Zoltán csapatában. Az oktatói feladatok mellett a CertUnion Kft. munkatársaként kezdtem el dolgozni ismét a tanúsítás területén, ahol jelenleg 4 akkreditált jogosultságunkkal szolgáljuk ki a hazai KKV szektor szereplőit és kínálunk szövetséget mindazoknak, akik bizalmat szavaznak szolgáltatásainknak és hosszú távon gondolkodnak.

Ezúton is köszönöm a bizalmat az MMT minden tagjának! Bízom benne, hogy az új szemlélet valóban képes lesz olyan minőségi értékeket közvetíteni a tagok felé, amelyek hosszú távon minden érintett fél számára előnyösek. Célom, hogy a Magyar Minőség Társaság új lendületet kapjon, és a kor szellemének, elvárásainak megfelelő megoldásokkal, tartalmakkal nyújtson valódi értéket tagjainak és minden új érdeklődőnek.

Szabó Mirtill
A Magyar Minőség Társaság elnöke

Leave a Reply