Sikeresen lezajlott a XX. Minőségszakemberek Találkozója rendezvényünk. Az előadások bemutatói elérhetők a rendezvény programjában az egyes előadások alatt lévő “További információk…” linkre kattintva megnyíló oldalakon és a SlideShare csatornánkban.

A Magyar Minőség Háza 2016. pályázat célja a hazai, kiemelkedő minőségű termékek, fejlesztések és szolgáltatások népszerűsítése, a fogyasztók tájékoztatásának elősegítése.

Azon termékkel/szolgáltatással lehetett pályázni, melynek jellemzői:
– Magyarországon fejlesztették, állítják elő, vagy/nyújtják,
– minőségjellemzői kiemelkedők,
– minőségük egyenletes, mert a termék előállítása/a szolgáltatás tanúsított minőségirányítási rendszerben folyik, vagy az egyenletesség egyéb módon bizonyítható,
– a termék előállítása és felhasználása/a szolgáltatás környezetkímélő.

A díjat 1996-ban alapította a Társaságunk, eddig 282 pályázó nyerte el a díjat. Az idén egy nyertes pályázat díjátadására került sor.

Nyertesek és díjazott szolgáltatásaik:

Szent Erzsébet Otthon Társaság Idősek Otthona – Idősgondozás Manhertz-elve® a mentálhigiénében

A Magyar Minőség eOktatás díj 2016. pályázat célja: a kiemelkedő minőségű elektronikus oktatási anyagok és a jelentős eredményeket elért alkalmazók népszerűsítése.

A díjat 2006-ban alapította a Társaságunk, eddig 8 pályázó nyerte el a díjat. Az idén egy nyertes pályázat díjátadására került sor.

Idei díjazott: Balázs-Diák Kft. Sajátos nevelési igényű gyermekek részére készült szemvezérelt oktatási szoftverekért.

A Magyar Minőség Szakirodalmi díj 2016. pályázat célja: A díjat az az alkotó nyerheti el, aki az elmúlt 3 évben megjelent szakirodalmi művel jelentősen hozzájárult a hazai minőségismeret fejlesztéséhez.

A díjat 1997-ben alapította a Társaságunk, eddig 19 pályázó nyerte el a díjat. Az idén egy nyertes pályázat díjátadására került sor.

Idei díjazott: Dr. Husti István „A minőségmenedzsment összetevői” című könyve Szent István Egyetemi Kiadó Nonprofit Kft. kiadásában.

A Magyar Minőség legjobb szerzője 2016. díjat Papp Zsolt Csaba cégvezető, kapta a 2015. júniusi számban megjelent cikkéért: Túl sok az energiája?, avagy helyzetkép az energiairányítási rendszerek bevezetésével kapcsolatban

Leave a Reply