Felmérés a vállalatok  belső kontrollrendszere (COSO) érettségéről

Ezúton ajánljuk figyelmükbe Milicz Ákos doktorjelölt  PhD kutatását, mely jelenleg adatgyűjtési fázisban van. Milicz Ákos doktorjelölt a vállalati belső kontrollrendszer érettségét, fejlettségét vizsgálja a hazai vállalkozások körében. Doktori téziseivel a belső auditorok, inspektorok, folyamatkontrollerek, rendszer auditokat végző munkatársakat, stb. is megszólítja, válaszadásra ösztönzi őket.

A https://www.coso.hu/ oldalra kattintva 3 kulcsadat megadásával a kérdőív elérhető, kitölthető bármely társas vállalkozás számára. A kérdések megválaszolása kb. 30 percet vesz igénybe, a válaszok sikeres véglegesítést követően egy értékes egyéni visszajelzést kaphat kézhez vállalata COSO rendszeréről.

Ezúton kérjük, biztatjuk Önt is, hogy töltse ki a kérdőívet, legyen minél reprezentatívabb a hazai felmérés, ill. támogassa a doktorandusz kollégát a tudományos összefüggések feltárásban!

A felmérést 2016. június 30-ig lehet kitölteni, a felmérés összegző megállapításairól a doktorjelölt beszámol a Magyar Minőségben is.

Leave a Reply