Az idei MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon Különdíjat kapott a Prémium Szerszámgépszerviz Kft.

 

Gratulációmat követően a kérdéseket Szécsényi Ferenc ügyvezető igazgatónak tettem fel.

Mit tud a „Datron neo nagysebességű marógép”, melynek sikerüket is köszönhetik?

A Datron Neo egy innovatív megoldásokkal felszerelt nagysebességű kompakt marógép, mely a marási technológiákkal még csak ismerkedő cégek első professzionális forgácsoló berendezése lehet, de a nagy marási tapasztalattal rendelkező vállalkozások számára is kínál egyedi előnyöket a prototípus- és egyedi alkatrészgyártás terén. Az érintőképernyő, a kamerával segített alkatrészbemérő egység közelebb hozza a gépet az emberhez, ezáltal rendkívül felhasználóbaráttá teszi annak kezelését. Minimális helyigénye miatt a korábban elképzelhetetlennek tűnt helységekbe is felállítható (laborok, kisebb műhelyek, képző központok), tudása viszont megegyezik a nagyobb CNC megmunkáló berendezésekével.

Örömmel olvastam honlapjukon a következő mondatot: „Legfontosabb célkitűzésünk, hogy prémium minőségű berendezéseket és szolgáltatásokat kínáljunk partnereinknek azért, hogy támogatásunkkal ők is a prémium minőséget teljesíthessék vevőik felé.” Kérem, említsen néhányat azon referenciáik közül, akiknek kiválóságához a PRÉMIUM Kft. is hozzájárult!

A saját városunkkal kezdeném a felsorolást, itt ugyanis különösen jó kapcsolatot ápolunk a Hilti Szerszám Kft-vel, a Phoenix Mecano Kecskemét Kft-vel, illetve a környék legnagyobb munkaadójával, a Mercedes Benz gyárral, de egyre nagyobb a kötődésünk a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft-hez is. Természetesen az egész országban jelen vagyunk partnereink számára, akik támogatásunkat élvezik akár szolgáltatásaink, akár az általunk forgalmazott termékeket illetően. Ilyenek a Sapa Profiles Kft. vagy az Arconic-Köfém Kft. Székesfehérvárról, az IMS Connector Systems Kft. Sopronból, a Boss 2006 Kft. Sárospatakról, a Honeywell Nagykanizsáról, a Redel Elektronika Kft. vagy a Festo-AM Kft.Budapestről, a Rába Futómű Kft., a Dana vagy az Erbslöh Kft. Győrből a teljesség igénye nélkül. Mi legalább olyan fontosnak tartjuk a nagyobb vállalatok mellett a kisebb vállalkozásokat is az országban, valamint egyre több megkeresést kapunk külföldi cégektől elsősorban Romániából.

Kik és milyen területen vehetik igénybe a Kft. szolgáltatásait?

A forgácsoló ipar nagy részének tudunk segíteni valamely szolgáltatásunkkal, mint pl. alkatrészbeszerzéssel, javítással, karbantartással, új- vagy használt berendezések beszerzésével, azok üzembe helyezésével. Maró és eszterga berendezéseink mellett kiváló minőségű perifériákat kínálunk partnereinknek a hűtőközeg szűrés-szállítás, a forgácskezelés, az olaj és emulzióköd leválasztás, rúdadagolás és a gép- illetve alkatrésztisztítás területén, de kínálunk különböző gépkiegészítőket is, mint befogó- és szorítópatronokat, szerszámbefogókat, megmunkáló szerszámokat valamint speciális gépkiegészítő opciókat. Egy szóval az ipar szinte minden területére tudunk megoldással szolgálni.

Különdíjukhoz szívből gratulálok! Teljesítményük előtt: „Le a kalappal!”