2023 évi nyertesek:

MyBusDirect Zrt., MyBusDirect dolgozói szállítási rendszer

A MyBusDirect szolgáltatása forradalmi, mivel nem csak a dolgozói személyszállítás hatékonyabbá tételét célozza meg, hanem egy magasabb szintű, integrált megközelítést alkalmaz, amely az ipar 4.0 szellemében a teljes munkaerő-mobilitás optimalizálását tűzi ki célul.

A minőségirányítás és az adatbiztonság kiemelt kezelésével a vállalat nem csupán megbízható és hatékony szolgáltatást nyújt, de egyben az ágazat egészének fejlődését is elősegíti. Ezen innovációk révén a MyBusDirect nem csak a dolgozói személyszállítás jelenét, de annak jövőjét is alakítja

Díjat átveszi Kiss József MyBusdirect Zrt. vezérigazgatója.

Terék Művészeti Kft., “Adjuk vissza a falvaknak, ami a falvaké!” – Kulturális örökségvédelmi kiadványkészítés

Az egyedülálló társadalmi innovációjuk lényege, hogy minden település rendelkezzék a saját vokális értékeivel, amelyeket népzenekutatói terepmunka által rögzíteni kell az utolsó adatközlő énekeseknél, majd a már korábban elvégzett kutatási munkák eredményeivel összegezve és tudományos rendbe állítva el kell készíteni könyvkiadvány formájában (vagy népzenei CD, archív felvételeket tartalmazó DVD-ROM kiadásban), hogy visszatanítható legyen.

2022. a kulturális örökségvédelmi kiadványok éve volt Pest megyében (összesen 16 kiadvány jelent meg)!

A díjazott 2024. február 26-án vette át a díjat.

A Magyar Minőség Háza Díj 2023. pályázat célja a hazai, kiemelkedő minőségű termékek, fejlesztések és szolgáltatások népszerűsítése, a fogyasztók tájékoztatásának elősegítése.

Azon termékkel/szolgáltatással lehetett pályázni, melynek jellemzői:

  • Magyarországon fejlesztették, állítják elő, vagy/nyújtják,
  • minőségjellemzői kiemelkedők,
  • minőségük egyenletes, mert a termék előállítása/a szolgáltatás tanúsított minőségirányítási rendszerben folyik, vagy az egyenletesség egyéb módon bizonyítható,
  • a termék előállítása és felhasználása/a szolgáltatás környezetkímélő.

Pályázatra a jelentkezési határidő: 2023. október 04. 12.00

Magyar Minőség Háza díj érme

A díjat 1996-ban alapította a Társaságunk, eddig 302 pályázó nyerte el a díjat.