A Magyar Minőség Társaság minden évben pályázatokat hirdet meg, amelyeket az év végéhez közeledve ad át.

A Magyar Minőség Társaság idén is  meghirdeti a Magyar Minőség Háza 2018, az Év Magyar Minőség irányítási rendszermenedzsere 2018. és a Magyar Minőség Portál 2018, Magyar Minőség eOktatás 2018, Magyar Minőség szakirodalmi 2018 díjakat, amelyekre már lehet pályázni. Továbbá várja a javaslatokat a Magyar Minőség legjobb szerzője 2018 díjazandó cikkre / szerzőjére. 

Az idei pályázati díjak átadására az év végén kerül majd sor, 2018. november 6-án.

Beadási határidő minden pályázat esetében: 2018. október 02. 12.00

A Magyar Minőség Háza Díj 2018. pályázat célja a hazai, kiemelkedő minőségű termékek, fejlesztések és szolgáltatások népszerűsítése, a fogyasztók tájékoztatásának elősegítése.

Azon termékkel/szolgáltatással lehetett pályázni, melynek jellemzői:

  • Magyarországon fejlesztették, állítják elő, vagy/nyújtják,
  • minőségjellemzői kiemelkedők,
  • minőségük egyenletes, mert a termék előállítása/a szolgáltatás tanúsított minőségirányítási rendszerben folyik, vagy az egyenletesség egyéb módon bizonyítható,
  • a termék előállítása és felhasználása/a szolgáltatás környezetkímélő.

A díjat 1996-ban alapította a Társaságunk, eddig 288 pályázó nyerte el a díjat. Tavalyi díjazott: Szent Erzsébet Otthon Társaság Idősek Otthona.

Az év Magyar Minőség (szakterület megnevezése) rendszer menedzsere 2018. címet az a személy nyerheti el, aki jelentősen közreműködött Magyarországon működő – termelő vagy szolgáltató – gazdálkodó szervezet vezetésébe hatékonyan beépült, és bizonyíthatóan eredményes irányítási rendszerének (MIR, KIR, MEBIR, KES stb.) fejlesztésében.

 

A díjat 1997-ben alapítottuk eddigi díjazottak száma 19 fő. Tavalyi díjazott: Rózsa András

Magyar Minőség Portál Díj 2018. pályázat célja: kiemelkedő minőségi jellemzőkkel rendelkező magyar nyelvű portálok népszerűsítése. A díjra pályázni lehetett bármely magyar nyelvű portállal, domain névtől és a tárhely földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül.

 

A díjat 2006-ban alapította a Magyar Minőség Társaság, eddig 8 díjat adtunk át. Tavalyi díjazottak: CertUnion Hungary Tanúsító Kft.
Debreceni Hőszolgáltató Zrt.

Magyar Minőség eOktatás Díj 2018. pályázat fejlesztő és alkalmazó kategóriában kerül meghirdetésre.

A pályázat célja: a kiemelkedő minőségű elektronikus oktatási anyagok és a jelentős eredményeket elért alkalmazók népszerűsítése. A díjra pályázni lehet bármely magyar nyelvű elektronikus tananyaggal vagy működő eLearning portállal, domain névtől és a tárhely földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül. Intranetet működtető alkalmazók is pályázhatnak. A pályázatot a tananyag fejlesztője, vagy a portál/intranet üzemeltetője nyújthatja be.

A díjat 2006-ban alapította a Magyar Minőség Társaság, eddig 8 díjat adtunk át. Tavalyi díjazottak:

Fejlesztő kategória – Balázs-Diák Kft.
Fejlesztő kategória – E-Educatio Információtechnológiai Zrt.
Fejlesztő kategória – ELMS Informatikai Zrt.

Magyar Minőség szakirodalmi Díj 2018. A díjat az az alkotó (szerző, alkotószerkesztő, szakfordító, stb.) nyerheti el, aki az elmúlt 3 évben megjelent szakirodalmi művel (könyv, tanulmány, szakcikk nyomtatott, vagy elektronikus formátumban) jelentősen hozzájárult a hazai menedzsment rendszerek fejlesztéséhez. Így többek között, új ismeretekkel gazdagította a szakmát, széles körben felhasználható gyakorlati tapasztalatokról számolt be, újszerű megvilágításban adott közre minőséget érintő ismereteket. A pályázatot a mű alkotója, alkotói közössége, a mű megrendelője, kiadója nyújthatja be.

A díjat 1997-ben alapította a Magyar Minőség Társaság, eddig 19 díjat és 2 elismerő oklevelet adtunk át. Tavalyi díjazottak:

Dr. Gutassy Attila – Gutassy Nimród Ferenc: Minőségmenedzsment mindenkinek könyvéért
Kemény Sándor – Deák András – Lakné Komka Kinga – Kunovszki Péter: Kísérletek tervezése és értékelése (bővített, javított kiadás) + kiegészítő kötetéért

A Magyar Minőség legjobb szerzője díj 2018. a Magyar Minőség folyóirat szerkesztősége adja át a megelőző év legjobb szerzőjének. A főszerkesztő – az olvasók véleményét is kikérve – írásbeli javaslatot tesz a szerkesztőbizottság szeptemberi ülésére az általa legjobbnak tartott cikkekre, illetve azok szerzőire. Kérjük tegyenek javaslatot a díjazandó cikkre a Magyar Minőség főszerkesztőjének a ujsag @ quality-mmt . hu címre küldött e-mailben.

A díjat 2010-ben alapította a Magyar Minőség Társaság, és eddig 5 alkalommal került átadásra. Tavalyi díjazott: Dr. Kerekes Sándor

 

A díjakról további információt a pályázatok nevére kattintva, illetve a Társaság titkárságán a titkarsag @ quality-mmt.hu e-mail címen vagy a +36-1-2156061 telefonszámon, kaphat.