Igazgatótanács tag jelöltek 2021. augusztus 27-i és a megismételt szeptember 2-i rendkívüli közgyűlésre.

Alelnök jelöltek:
Puskás László
Dr. Csiszér Tamás

Igazgatótanács tag jelöltek:
Dr. Bartos Szabolcs
Kapitány Sándor

Puskás László 2014-től az Igazgatótanács tagja.

Az új tagok bemutatkozásai:

Dr. Csiszér Tamás

Dr. Csiszér Tamás az Óbudai Egyetem docense és a Szegedi Tudományegyetem tudományos főmunkatársa. Oktatási és kutatási területei a minőségügy és az anyagtudomány.

Emellett folyamatfejlesztőként dolgozik, Lean Six Sigma módszereket alkalmazva, elsősorban a szolgáltató szektorban.

Dr. Bartos Szabolcs

Dr. Bartos Szabolcs. 2004-ben szereztem meg alap diplomámat gazdasági agrármérnökként a Kaposvári Egyetemen. Tanulmányaimat előbb a Szegedi Tudományegyetemen folytattam, ahol tejipari szakmérnökként végeztem, majd a Kaposvári Egyetemen szereztem agrár- mérnöktanár diplomát. Első jelentősebb munkahelyemen, az 1. Magyar Cukormanufaktúra Kft-nél műszaki- és termelésirányítási vezetőként kezdtem el dolgozni, ahol minőségirányítási vezetőként ismerkedtem meg a minőség menedzsment gyakorlati alkalmazásával. 2007-ben megvédtem a gazdálkodás és szervezéstudományok területen készült doktori disszertációmat. 2009-től a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központjában (jelenlegi nevén NÉBIH) projekt menedzsmenti feladatokat láttam el. Főként szervezet fejlesztéssel, valamint kiemelt projektekkel, és projekt minőség biztosítással foglalkoztam. Néhány év múlva a képzési osztályvezetőként, majd képzési és szaktanácsadási igazgatóként, aztán pedig főigazgató helyettesként folytattam pályafutásomat az akkori VM VKSZI-nék (jelenlegi nevén Herman Ottó Intézet). Jelenleg saját cégem keretei között végzek menedzsment tanácsadást elsősorban KKV és nagyvállalati ügyfelek részére.

Kapitány Sándor

Kapitány Sándor, Szakmai pályafutását a Budapesti Műszaki Főiskolán kezdte minőségügyi oktatóként és a Főiskola minőségirányítási koordinátoraként. Az oktatási-tudományos karrier mellet tanácsadóként is aktív szerepet vállalt minőségirányítási rendszerek építésében, auditálásában. Ezen időszakban szerzett a minőségügyi diplomája mellé egyetemi közgazdasági végzettséget is.

A minőségügyi karrierje korai szakaszában érdeklődése a biztonság, információbiztonság irányába fordult és elkezdett az információbiztonság irányítási rendszerek kérdéseivel foglalkozni, ezen témakörben publikálni, és oktatási profilját bővíteni.

Később okleveles biztonságtechnikai mérnöki végzettséget szerzett és a Nemzeti Biztonsági Felügyeletnél dolgozott a biztonságtechnikai termékek tanúsítási rendszerének kialakításán. Majd biometrikus azonosítás témakörében kutatott az Óbudai Egyetem Alkalmazott Biometriai Intézetének tagjaként.

Mára a tanácsadói munka mellet – a tudományos kutatások és szakmai tapasztalatok eredményeit felhasználva – évek óta saját karrierbe kezdve oktat és auditál információbiztonság irányítás, működésfolytonosság területén. Hosszabb ideje oktatója a magyarországi információbiztonság irányítási auditor képzéseknek és Seclass márkanéven kínál tréningeket, szakértői szolgáltatásokat.

Leave a Reply