Tisztelt Tagjaink!
Kedves Olvasóink!

A 2020-as év mindannyiónk számára tartogatott nem várt fordulatokat. A járvány feje tetejére állította a világot és vannak iparágak, amelyek mondhatjuk becsődöltek.

Ez egy gyors mérleg, ha visszatekintünk.

A Magyar Minőség Társaságnál örömmel vontunk mérleget szakmai folyóiratunk megjelenési számai és szakmai tartalma tekintetében, ugyanis ezt minden hónapban sikerült főszerkesztőnk által meghatározott módon és színvonalon megjelentetni.

Az idei évben a járvány miatt személyesen nem, csak online platformokon tudtunk találkozni és tartani Önökkel a kapcsolatot. Idén elindítottuk a Minősített Tanácsadó tagságot és számos új tagunk, pályázónk volt, aki élt ezzel a minősítéssel.

A pénzügyi stabilitásunkat csak a tagdíjakból, rendezvényeinkből és médiaajánlatainkból tudjuk megtartani, ezért tisztelettel kérünk minden kedves tagot, ha van még idei évre tagdíj elmaradása, legyen kedves azt nem átvinni 2021-re, ezzel is támogatva társaságunk további működését.
Bízunk benne, hogy a háttérben zajló megújulási munkálatok a jövő évben már az Önök számára is láthatóak lesznek és 2021-ben is tagjaink között köszönthetjük Önöket. Az idei évben sokat dolgoztunk és azon vagyunk, hogy teljesen új erőkkel, koncepciókkal szolgáljuk a jövőben a minőségügyi szakmát, a szakma iránt érdeklődőket.

Együttműködésüket ezúton is köszönöm!

Szabó Mirtill
MMT elnök

Bankszámlaszámunk: Budapest Bank Zrt.: 10102086-09649202-00000008

Leave a Reply