Az első napon, 2018. november 6-án  megbeszéljük a rendszertanúsítások helyzetét, külön fókuszálva a minőségirányítási  rendszer átállások tapasztalataira.

A délelőtt második felében a kis- és közepes vállalkozások helyzetét meghatározó változásokról lesz szó és az őket foglalkoztató kérdésekre, kihívásokra adható válaszokról.

Átadjuk díjainkat.

A délutáni két szekcióban, műhelymunkák keretében vitatjuk meg a menedzsment rendszerekben új követelmények közül a  kockázatmenedzsment és a szervezeti tudás követelmények értelmezését és gyakorlati példán keresztül a lehetséges megoldást.

A második napon, 2018. november 7-én a környezetközpontú menedzsment rendszerek újratanúsítási tapasztalatairól, és az ebben alkalmazandó életciklus elemzés egy megoldási lehetőségét járjuk körül.

Ezt követi az  energiamenedzsment rendszerek újratanúsító auditjainak összefoglalása.

A nagyobb szervezetek esetében nem lehet más ésszerű megoldás, mint a menedzsment rendszerek integrálása, bemutatjuk, hogy a  szabványváltozások milyen változásokat jelentettek az integrált rendszerekben.

Foglalkozunk az év folyamán megjelent új munkahelyi egészség- és munkabiztonsági szabvány követelményeivel.

Délután a műhelymunka az energia hatékonyság gyakorlati kérdéseivel foglalkozik, gyakorlati tapasztalatokat felhasználva.

A rendezvény terv szerint  kerekasztal beszélgetéssel zárul.

 

Részletek, és a program a rendezvény honlapján: https://mmh2018.quality-mmt.hu/

 

 

Az első tíz regisztráló személy Magyar Minőség 2018 évi eddig megjelent számait tartalmazó pendrive-t kap, amit a rendezvény regisztrációjánál vehet át a rendezvény során.

Kérjük amennyiben lehetséges 2018. október 31-ig regisztráljon.

Leave a Reply