Megjelent a Magyar Minőség 2018. áprilisi száma.

Magyar Minőség 2018. áprilisi szám címlapja

 

Kiemelt cikkeink a Magyar Minőség 2018. áprilisi száma tartalmából:

Új belépők lean szemléletű integrációja multinacionális környezetben

Ipacs Boglárka

Napjainkban óriási létjogosultsága van az új dolgozók céges integrálásának mind HR, mind pedig lean szem-pontból. A szerző úgy gondolja, hogy minden cég esetén fontos lenne erre megfelelő időt és erőfeszítést szánni, hiszen a munkatársak betanítása hosszútávú befektetés mivel fontos, hogy később önállóan, magabiztosan és gyorsan dolgozzanak a lehető legkiválóbb színvonalon. Egy sikeres vállalat irányításához pedig elengedhetetlenek az olyan alkalmazottak, akik képesek jó munkahelyi légkört teremteni, együttműködni és megfelelő eredményeket produkálni.

Design for Six Sigma (DFSS) – egy méltatlanul keveset alkalmazott módszertan

Heinold László

2. rész: Egy DFSS projekt további lépései
A cikksorozat a Design for Six Sigma (DFSS) módszertant mutatja be: az alapelveket, a legfontosabb és legismertebb eszközöket, ezek alkalmazását, folyamatba illesztését, mindezt úgy, hogy példán, illetve példákon keresztül érthetjük meg a módszertan erősségét, lehetőségeit.

XXI. Minőségszakemberek Találkozója

Tóth Csaba László

Idén március 22-én került sor a minőségszakemberek szokásos találkozójára, amelynek a Társaság bejegyzett székhelye, a Magyar Szabványügyi Testület székháza adott otthont.
A téma rendkívül érdekes volt, a GDPR (General Data Protection Regulation) néven elhíresült, az Európai Unió által kiadott információbiztonsági szabályozás volt.

Tartalom.
Folyóirat.

Nyilvánosan elérhető a 2017. évi  márciusi szám:

Magyar Minőség XXVI. évfolyam 3. szám 2017. március

Leave a Reply