Kicsit több mint két év telt el az új ISO 9001 és ISO 14001 szabványok megjelenése óta, de arányaiban még mindig kevesen álltak át az új követelményekre. Azoknak szeretnénk néhány megfontolandó gondolatot és javaslatot adni a rendezvényünkön akik még a rendszerátalakítás előtt állnak vagy annak épp a sűrűjében vannak.

Az első napon, 2017. november 7-én kedden

az ISO 9001 új követelményei közül foglalkozunk az érdekelt felek azonosításával, HR kockázatokkal, a tudásmenedzsmentel. Az újdonságok megbeszélése kiterjed az Ipar 4.0 gyakorlati alkalmazására is.

A konferencia második napján 2017. november 8-án szerdán

is a rendszer átalakítás kérdéseiről beszélünk, ennek részeként „Az energiahatékonysági törvényeknek való megfelelés” kérdésköre lesz az első, a jogi szabályozás helyzetéről, majd az enrgia szakreferenssel való együttműködésről, valamint az ISO 50001 szerinti rendszer működési tapasztalatairól lesz szó.

Beszélünk még az IATF 16949:2016 autóipari szabványra való átállásról, hálózatkutatásről, a változó audit szabványról, változás menedzsmentről.

Délelőttönként az előadások az információ átadást, a délutáni műhelymunkák az ismeretek elmélyítését, a szakmai fortélyok megismerését és megbeszélését célozzák.

Részletes program a rendezvény honlapján: http://mmh2017.quality-mmt.hu

Kérjük amennyiben lehetséges 2017. október 31-ig regisztráljon.

Leave a Reply